پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

سرفصل های کارشناسی ارشد

 
درسهای کنکور ارشد همراه با سرفصل ها

دوستان عزیزی که فعلا قصد ازدواج ندارن و می خوان ادامه تحصیل بدن باید دیگه کم کم آماده شن ودرسهایی که قراره توی ارشد امتحان بدن رو بخونن 

-ژنتیک و اصلاح دام

-طرح آزمایشات

-بیوشیمی

-تغذیه دام

-پرورش طیور

-فیزیولوژی تولید مثل

-آناتومی و فیزیولوژی دام

 

سرفصل درس ژنتیک و اصلاح دام

پودمان 1: ژنتیک

پیمانه 1-1: ساختمان هسته سلول و کروموزم‌ها

پیمانه 1-2: تقسیمات سلولی و گامت سازی

پیمانه 1-3: ژنتیک مندلی

ریزپیمانه 1-3-1: اصول ژنتیک مندلی

ریزپیمانه 1-3-2: آزمایشات مندل

ریزپیمانه 1-3-3: تلاقی های دی هیبرید

پیمانه 1-4: ژنتیک جنسیت

پیمانه 1-5: روابط بین آللها در یک لوکوس و لوکوسهای مختلف

پیمانه 1-6: پیوستگی و نوترکیبی و نقشه کروموزومی

پودمان 2: ژنتیک جمعیت

پیمانه 2-1: فراوانی ژنی و ژنوتیپی

پیمانه 2-2: قانون هاردی واینبرگ

پیمانه 2-3: عوامل بر هم زننده تعادل هاردی واینبرگ

پیمانه 2-4: حالت‌های خاص قانون هاردی واینبرگ و خصوصیات جوامع و ...

پودمان 3: ژنتیک کمی

پیمانه 3-1: حالات غلبه بر ژنتیک کمی

پیمانه 3-2: اثر متوسط ژنی

پیمانه 3-3: اثر متوسط جایگزینی

پیمانه 3-4: ارزشهای اصلاحی (نظری)

پیمانه 3-5: انحراف غالبیت

پیمانه 3-6: میانگین ها

پیمانه 3-7: واریانسها

پیمانه 3-8: درجه شباهت بین خویشاوندان

پیمانه 3-9: انحراف محیطی

پیمانه 3-10: تاثیرات ژنی

پیمانه 3-11: تعیین تعداد گامت و ...

پودمان 4: وراثت‌پذیری و تکرار‌پذیری

پیمانه 4-1: مبانی اولیه آمار

پیمانه 4-2: برآورد وراثت‌پذیری و تکرارپذیری

پیمانه 4-3: اجزاء واریانسها

ریز پیمانه 4-3-1: واریانس فنوتیپی

ریز پیمانه 4-3-2: واریانس ژنوتیپی

پودمان 5: انتخاب

پیمانه 5-1: براورد ارزشهای اصلاحی (عملی) و دقت برآورد ارزشهای اصلاحی

پیمانه 5-2: برآورد قابلیت تولید و قابلیت انتقال

پیمانه 5-3: حالت‌های انتخاب و پاسخ انتخاب

پیمانه 5-4: همبستگی بین صفات و تأثیر آن بر انتخاب

پیمانه 5-5: روش های انتخاب

پودمان 6: سیستمهای آمیزشی

پیمانه 6-1: آمیزشی برای صفات با توارث آسان و آمیزشی آزمون

پیمانه 6-2: آمیزشی بر اساس عملکرد و و تیپ

پیمانه 6-3: پرورش خویشاوندی

ریزپیمانه 6-3-1: مبانی ژنتیکی پرورش خویشاوندی

ریزپیمانه 6-3-2: ضریب هم خونی و ضریب خویشاوندی

ریزپیمانه 6-3-3: هدف از آمیزش خویشاوندی

پیمانه 6-4: آمیزشی غیر خویشاوندی

پیمانه 6-5: هتروزیس و آمیخته گری

ریزپیمانه 6-5-1: اثرات ژنتیکی و عوامل موثر در مقدار هتروزیس

ریزپیمانه 6-5-2: آمیخته گری

ریزپیمانه 6-5-3: هدف از آمیخته گری

پودمان 7: اصول اصلاح‌نژاد دام های اهلی

پیمانه 7-1: اصلاح نژاد گاو شیری

پیمانه 7-2: اصلاح نژاد گوسفند

پیمانه 7-3: اصلاح نژاد طیور

 «سرفصل درس طرح آزمایشات»

 

پودمان 1: مروری بر آمار

پودمان2: مقدمه‌ای بر طرح های پایه

پودمان3: طرح کاملا تصادفی

پودمان4: طرح بلوک تصادفی

پودمان5: طرح مربع لاتین

پودمان6: فاکتوریل

پیمانه 6-1: اختلاط در آزمایشات فاکتوریل

پودمان7: مقایسات میانگین

پودمان8: سودمندی های نسبی طرح ها

پودمان 9: طرح کرت های خرد شده

« سرفصل درس بیوشیمی »

پودمان 1: عناصر و ترکیبات سازنده موجودات زنده

پیمانه 1-1: عناصر شیمیایی

ریزپیمانه 1-1-1- ایزومرها

ریزپیمانه 1-1-1- پیوندهای شیمیایی

پیمانه 1-2: آب،

پیمانه 1-3: یونیزاسیون و رابطه هندرسن- هاسلباخ

پودمان 2: پروتئین‌ها

پیمانه 2-1: اسیدهای آمینه و خصوصیات پروتئینها

پیمانه 2-2: پپتیدهاو پروتئینها ، خصوصیات و ساختار پروتئینها

پودمان 3: آنزیم ها

پیمانه 3-1: طبقه‌بندی و خصوصیات پروتئینها

پیمانه 3-2: معادله میکائیلس- منتون

پیمانه 3-3: مهار کننده‌ها

پیمانه 3-3: آنزیم‌های آلوستریک و ایزوزیم‌ها و ...

پودمان 4: کربوهیدارت‌ها

پیمانه 4-1: مونوساکاریدها، اشکال ایزومری و ساختار مشتقات آن

پیمانه 4-1: پلی‌ساکاریدها، اشکال ایزومری و ساختار و مشتقات آن

پودمان 5: چربی‌ها

پیمانه 5-1: اسیدهای چرب، تقسیم‌بندی آنها

پیمانه 5-1: لیپیدها- خواص و مشتقات آنها

پودمان 6: اسیدهای نوکلئیک

پیمانه 6-1: اجزاء بازهای آلی، نوکلئوتیدها و اسیدهای نوکلئیک

پیمانه 6-2: ساختار و خصوصیات و مشتقات اسیدهای نوکلئیک

پودمان 7: ویتامین‌ها و کوآنزیم‌ها

پیمانه 7-1: ویتامین‌های محلول در چربی و خصوصیات آنها

پیمانه 7-2: ویتامین‌های محلول در آب و خصوصیات آنها

پیمانه 7-3: دسته‌بندی کوآنزیم‌ها

پودمان 8: متابولیسم کربوهیدارت‌ها

پیمانه 8-1: تخریب کربوهیدارت‌ها

پیمانه 8-2 بیوسنتز کربوهیدارت‌ها

پیمانه 8-3: چرخه کربس و کلیکولیز، پنتوز فسفات، گلوکونئوژنز، گلیکوژنز و گلیکوژنونیز

پودمان 9: ترمودینامیک در بیوشیمی و زنجیره تنفسی

پیمانه 9-1: قوانین ترمودینامیک

پیمانه 9-2: مکانیسم تشکیل ATP و سیستمهای انتقال الکترونی

پیمانه 9-3: فسفریلاسیون اکسیداتیو و ...

پودمان 10: متابولیسم لیپیدها

پیمانه 10-1: هضم و جذب

پیمانه 10-2: بیوسنتز اسیدهای چرب و لیپیدها و تجزیه لیپیدها

پیمانه 10-3: B اکسیداسیون اسیدهای چرب

پودمان 11: متابولیسم ترکیبات نیتروژن‌دار

پیمانه 11-1: تجزیه و بیوسنتز اسیدهای آمینه

پیمانه 11-2: تجزیه و بیوسنتز نوکلئوتیدها

پیمانه 11-3: چرخه اوره

پیمانه 11-4: چرخه گلوکز آلانین

پودمان 12: متابولیسم اسیدهای نوکلئیک و پروتئین‌ها

پیمانه 12-1: همانند سازی DNA

پیمانه 12-2: رونویسی RNA

پیمانه 12-3: ساختمان زنجیره پلی‌پپتیدی، طویل شدن آن

پیمانه 12-4: مکانیزم‌های کنترل پروتئین‌‌ سازی

پودمان 13: هورمونها

 

 « سرفصل درس تغذیه دام»

پودمان1: مواد مغذی

پیمانه 1-1: آب

پیمانه 1-2: کربوهیدرات ها

ریزپیمانه 1-2-1: دسته‌بندی کربوهیدرات‌ها

ریزپیمانه 1-2-2: انرژی حاصل از سوخت و ساز کربوهیدات‌ها- لیگنین در تغذیه دام

پیمانه 1-3: لیپیدها

ریزپیمانه 1-3-1: ساختمان لیپیدها و اسیدهای چرب

ریزپیمانه 1-3-2: هضم و جذب چربی ها

پیمانه 1-4: پروتئین ها و اسیدهای آمینه

ریزپیمانه 1-4-1: اسیدهای آمینه و خواص آن

ریزپیمانه 1-4-2: طبقه‌بندی اسیدهای آمینه

ریزپیمانه 1-4-3: طبقه‌بندی، ساختمان و خواص پروتئین‌ها

پیمانه 1-5: ویتامین ها

ریزپیمانه 1-5-1: ماهیت ودسته‌بندی ویتامین‌ها

ریزپیمانه 1-5-2: متابولیسم و نشانه‌های کمبود ویتامین ها محلول در‌ آب و چربی در دام و طیور

پیمانه 1-6: مواد معدنی

ریزپیمانه 1-6-1: منابع و نشانه‌های کمبود در عناصر پرمصرف در دام و طیور

ریزپیمانه 1-6-2: منابع و نشانه‌های کمبود در عناصر کم مصرف در دام و طیور

پودمان2: علوفه در تغذیه دام

پودمان3: دانه‌ها و کنسانتره‌ها در تغذیه دام و طیور

پودمان4: فراورده‌های فرعی و فرایند کردن مواد غذایی

پودمان5: استاندارد های غذایی

پودمان6: ارزشیابی غذاهای دام و طیور

پیمانه 6-1: تجزیه تقریبی

پیمانه 6-2: روش های اندازه‌گیری قابلیت هضم

پیمانه 6-3: انرژی مورد نیاز رشد- نگهداری و تولید

پیمانه 6-4: اتلاف حرارتی

پیمانه 6-5: معیارهای سنجش پروتئین در تک معده‌ای‌ها و نشخوار کنندگان

پودمان 7: هضم و متابولیسم

پیمانه 7-1: هضم و متابولیسم در تک معده ای ها

پیمانه 7-2: هضم و متابولیسم در نشخوارکننده ها

پودمان 8: مواد مغذی مورد نیاز دام و طیور در حالات مختلف فیزیولوژیکی

پیمانه 8-1: افزودنیها

پیمانه 8-2: انرژی

پیمانه 8-3: پروتئین

پیمانه 8-4: مواد معدنی

پیمانه 8-5: ویتامین

پودمان 9: روش های برآورد مواد مغذی مورد نیاز دام و طیور

پودمان 10: میزان مصرف خوراک

پیمانه 9-1: اهمیت

پیمانه 9-2: عوامل موثر بر آن

 

پودمان 11: مواد ضد تغذیه ای موجود در غذاهای دام و طیور

پودمان 12:جیره نویسی

« سرفصل درس پرورش طیور»

پودمان 1: پرورش طیور

پیمانه 1-1: جوجه کشی

پیمانه 1-2: نژادها و سویه های مرغ

ریزپیمانه 1-2-1: مرغ تخمگذار (لاین،اجداد، مادر، مرغ تخمگذار تجارتی)

ریزپیمانه 1-2-2: مرغ گوشتی (لاین،اجداد، مادر، مرغ گوشتی تجارتی)

پیمانه 1-3: سیستم‌های پرورشی

ریزپیمانه 1-3-1: بسته (قفس، بستر)

ریزپیمانه 1-3-3: باز

پیمانه 1-4: اصول جایگاه‌های طیور

پیمانه 1-5: مواد غذایی مورد استفاده و احتیاجات غذایی طیور

پیمانه 1-6: بهداشت و بیماری ها

پودمان 2: پرورش گاو شیری

پیمانه 2-1: نژادهای گاو

پیمانه 2-2: فیزیولوژی پستان و عوامل موثر بر تولید شیر

پیمانه 2-3: اصول و سیستمهای تغذیه

پیمانه 2-4: بیماری‌های تغذیه‌ای و غیر عفونی

پیمانه 2-5: مدیریت پرورش گاو شیری و گوشتی

پیمانه 2-6: جایگاه و تاسیسات

پیمانه 2-5: بیماریهای متابولیکی

پودمان 3: پرورش گوسفند و بز

پیمانه 3-1: نژادهای گوسفند و بز

پیمانه 3-2: اصول تغذیه گوسفند و بز

پیمانه 3-3: مدیریت و پرورش و نگهداری گوسفند و بز

پیمانه 3-4: تولیدات گوسفند و بز

پیمانه 3-5: ساختمان و تأسیسات

پیمانه 3-6: بیماریهای متابولیکی

 « سرفصل درس فیزیولوژی تولید مثل»

پودمان 1: آناتومی دستگاه تولید مثل نر

پودمان2: آناتومی دستگاه تولید مثل ماده

پودمان 3: فیزیولوژی منی و چرخه اسپرم سازی

پودمان 4: هورمونهای تولید مثلی

پودمان 5: چرخه تخمک سازی و فحلی

پودمان 6: رفتارهای تولید مثلی و بلوغ

پودمان 7: فرایندهای قبل از لقاح، لقاح و جایگزینی رویان در رحم

پودمان 8: ارتباط بین جفت، رویان و مادر

پودمان 9: فیزیولوژی تکامل و رشد در دوران جنینی و تمایز جنین

پودمان 10: مکانیسمهای درگیر در فرایندهای قبل، حین و پس از زایش

پودمان 11: همزمان سازی فحلی- تشخیص آبستنی و تلقیح مصنوعی

« سرفصل درس آناتومی و فیزیولوژی دام »

پودمان 1: مقدمه

پیمانه 1-1: اسکلت (استخوان بندی)

پیمانه1-2: فیزیولوژی استخوان (کنش، تشکیل، مفاصل و انواع آن)

پودمان2: دستگاه عصبی

پیمانه 2-1: آناتومی

پیمانه 2-2: نوروفیزیولوژی

پیمانه 2-3: آناتومی و فیزیولوژی دستگاه عصبی سوماتیک، سمپاتیک و پارا سمپاتیک

پودمان3: ماهیچه‌های بدن

پیمانه3-1: آناتومی و ساختمان میکروسکوپی ماهیچه

پیمانه3-2: انقباض و انبساط ماهیچه

پودمان4: دستگاه گوارش

پیمانه4-1: آناتومی دستگاه گوارش (نشخوارکنندگان و غیر نشخوارکنندگان)

پیمانه4-2: گوارش، تخمیر و جذب غذا در نشخوارکنندگان و پرندگان

پودمان 5: دستگاه گردش خون

پیمانه 5-1: پلاسما و سلولهای خونی

پیمانه 5-2: مکانیسم تشکیل لخته خون

پیمانه 5-3: فیزیولوژی گردش خون، چرخه قلب

پیمانه 5-4: قلب و رگهای خونی و لنفاوی

پیمانه 5-5: سرعت جریان خون، فشار خون و توزیع خون در بدن

پودمان 6: دستگاه ادراری

پیمانه6-1: ساختمان نفرون

پیمانه 6-2: فیزیولوژی تشکیل ادرار

پیمانه 6-3: پالایش گلومرولی، دفع ادرار، ویژگی های ادرار دام و پرندگان

پودمان 7: دستگاه تنفس

پیمانه 7-1: آناتومی دستگاه تنفس

پیمانه 7-2: فیزیولوژی تنفس

ریزپیمانه 7-2-1: انواع تنفس و کنترل آن در دام و پرندگان

پیمانه 7-3: تعادل اسید و باز و تنظیم آن توسط کلیه و دستگاه تنفس

پودمان 8: غده پستانی

پیمانه 8-1: آناتومی

پیمانه 8-2: کنترل هورمونی رشد پستان لاکتوژنز

پودمان 8: دستگاه تناسلی

پیمانه 8-1: آناتومی دستگاه تناسلی نر و ماده

پیمانه 8-2: فیزیولوژی تولید مثل

پیمانه 8-3: فرآیندهای فعلی و همزمان سازی آن و جفت‌گیری و روشهای آن و آبستنی

پیمانه 8-4: تلقیح مصنوعی

پیمانه 8-5: نقش هورمون ها در دستگاه تولیدمثل

پودمان 9: هورمون‌ها

پیمانه 9-1: ساختمان شیمیایی، تنظیم ترشح و ساز و کار هورمونها

پیمانه 9-2: هورمون های هیپوفیز، هیپوتالاموس و مغزی

پیمانه 9-3: هورمون های غدد مختلف بدن

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد