پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

انواع ازادماهیان

در شکل بالا انواع ماهیهای خانواده ماهی های آزاد و قزل آلا را مشاهده میکنید 

برای شناخت نوع آب محیط زیست این ماهیهای کافی است که به شکل باله دمی آنها نظری بیاندازیم


معمولا ماهیهای دریایی دارای دمی با نوک تیز هستند و رودخانه ای دمی با لبه های گرد است

 

باله مخرجی ماهی های آب شور کوتاه تر و کمی چسبیده تر است ولی ماهیهای آب شیرین باله ای برجسته و بزرگ و جدا از بدن دارند

خانواده قزل آلا دارای عضله دمی پهن تر از ماهیهای آزاد هستند

 

نکته مورد توجه دیگر این است که قزل آلای براون یا قهوه ای در گروه رنگین کمانها است اما به دلیل اینکه این ماهی در مراحل نهایی رشدش کمی با ماهی رنبو فرق میکند اکثرا این ماهی را جدا از رنبوها میدانند

 

و دیگر اینکه قزل آلای خال قرمز در اصل از خانواده برانها است که در ایران به آن فقط خال قرمز گفته میشود

 

قزل آلای خال قرمز لار و گهر و چند مکان دیگر قزل آلای خالص براون نیستند بلکه ترکیبی از قزل خال قرمز و براک هستند لذا میبینیم که گوشتی نارنجی و لی پوستی با خالهی قرمز ولی کمرنگتر از خال قرمز رودخانه ها هستیم

 

برخی از ماهیهای بالا مربوط به آسیای شرقی و مخصوص ژاپن هستند و در جای دیگر یافت نمی شوند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد