پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

کنترل باکتری های ماک


قرار دادن ترمز برای باکتری های کلستریوم گوساله ها

در آمریکا ما براورد کردیم حدود45درصد ازکل آغوز گوساله ها حاوی باکتری های محیطی است که می تواند گوساله را بیمار کند

تقریبا77درصد کلستروم یخ زده حاوی باکتری های زیادی است که برای بیمار کردن گوساله کافی است )>100,000cfu/ml)

آغوز گرم محیط رشد ایده آل برای باکتری است

کاهش دمای آغوز باعث کاهش میزان رشد باکتری ها می شود

اضافه کردن یک ماده غدایی نگهدارنده نرخ رشد باکتری ها را کاهش می دهد

یک مطالعه سراری از آغوز نشان داد که حدود 45 در صد از کل نمونه های شمارش شده یک پلیت بیش از  100000 واحد کلونی در هر میلی لیترتشکیل داده اند دریک سطح مرتبط با بیماری گوساله ها

تنها 23درصد از نمونه های یخ زده کمتر از   100000 کلونی در هر میلی لیترتشکیل داده اند این شاید مقایسه شود با  نمونه های تازه که داشتند 67 درصد زیر 100000 کلونی

تغذیه آغوزقبل از این باکتری های محیطی یک فرصت دارد برای رشد

زمانی که باکتری ها به داخل آعوز معرفی می شوند انها بلا فاصله شروع نمی کنند به رشد

در یک بازه زمانی کوتاه  میکروب شناس می نامیدند مرحله تاخیری این برای باکتری هامورد نیاز است برای تغییرمحیط  جدید خود برای تولید مثل

قسمتی از یک مقاله هست که برای شما ترجمه کرده ام

 مقاله