نجوم | آپلود
کبوتران زمینی | گالری عکس
بازی آنلاین | قیمت طلا
کد لوگوهای سه گوشه
X
تبلیغات
رایتل


این سامانه امکان برآورد میزان پروتئین عبوری محصولات فرآوری شده را فرآهم می کند و علاوه بر تعیین میزان پروتئین عبوری میزان زیر بخش های مختلف پروتئینی را نیز تعیین می کند. درصد زیربخش های مختلف پروتئینی می تواند بر کیفیت RUP تاثیر داشته باشد. در سامانه کرنل پروتئین خوراک به سه بخش تقسیم می شود؛ بخش A نیتروژن غیر پروتئینی، بخش B پروتئین حقیقی و بخش C پروتئین غیر قابل دسترس.

پروتئین حقیقی بر اساس نرخ تجزیه در شکمبه به سه زیر بخش B3, B2, B1 تقسیم می شود. پروتئین محلول (بخش B1 به همراه بخش A) توسط بافر بورات فسفات و اسید تری کلرو استیک تعیین می شود. بخش B1 در اسید تری کلرو استیک محلول است. بخش B3 ترکیبات نیتروژن دار نامحلول در شوینده خنثی و محلول در شوینده اسیدی بوده که تجزیه پذیری بسیار کمی در شکمبه دارد. بخش C که پروتئین غیر قابل دسترس می باشد به ADF متصل است و توسط میکروب ها و آنزیم های دام تجزیه نمی شود. این بخش در شوینده اسیدی نامحلول است. بخش B2 ترکیبات نیتروژن دار محلول در شوینده خنثی است که بخشی از آن در شکمبه تجزیه و بخشی نیز وارد روده می شود. عبور این بخش از شکمبه به نرخ تجزیه و عبور بستگی دارد






تاریخ : شنبه 30 اردیبهشت 1396 | 22:50 | چاپ | نویسنده: شاهی | نظرات (0) (0 لایک)
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.