دوستان عزیزی که فعلا قصد ازدواج ندارن و می خوان ادامه تحصیل بدن باید دیگه کم کم آماده شن ودرسهایی که قراره توی ارشد امتحان بدن رو بخونن
-ژنتیک و اصلاح دام
-طرح آزمایشات
-بیوشیمی
-تغذیه دام
-پرورش طیور
-فیزیولوژی تولید مثل
-آناتومی و فیزیولوژی دام
سرفصل درس ژنتیک و اصلاح دام
پودمان 1: ژنتیک
پیمانه 1-1: ساختمان هسته سلول و کروموزمها
پیمانه 1-2: تقسیمات سلولی و گامت سازی
پیمانه 1-3: ژنتیک مندلی
ریزپیمانه 1-3-1: اصول ژنتیک مندلی
ریزپیمانه 1-3-2: آزمایشات مندل
ریزپیمانه 1-3-3: تلاقی های دی هیبرید
پیمانه 1-4: ژنتیک جنسیت
پیمانه 1-5: روابط بین آللها در یک لوکوس و لوکوسهای مختلف
پیمانه 1-6: پیوستگی و نوترکیبی و نقشه کروموزومی
پودمان 2: ژنتیک جمعیت
پیمانه 2-1: فراوانی ژنی و ژنوتیپی
پیمانه 2-2: قانون هاردی واینبرگ
پیمانه 2-3: عوامل بر هم زننده تعادل هاردی واینبرگ
پیمانه 2-4: حالتهای خاص قانون هاردی واینبرگ و خصوصیات جوامع و ...
پودمان 3: ژنتیک کمی
پیمانه 3-1: حالات غلبه بر ژنتیک کمی
پیمانه 3-2: اثر متوسط ژنی
پیمانه 3-3: اثر متوسط جایگزینی
پیمانه 3-4: ارزشهای اصلاحی (نظری)
پیمانه 3-5: انحراف غالبیت
پیمانه 3-6: میانگین ها
پیمانه 3-7: واریانسها
پیمانه 3-8: درجه شباهت بین خویشاوندان
پیمانه 3-9: انحراف محیطی
پیمانه 3-10: تاثیرات ژنی
پیمانه 3-11: تعیین تعداد گامت و ...
پودمان 4: وراثتپذیری و تکرارپذیری
پیمانه 4-1: مبانی اولیه آمار
پیمانه 4-2: برآورد وراثتپذیری و تکرارپذیری
پیمانه 4-3: اجزاء واریانسها
ریز پیمانه 4-3-1: واریانس فنوتیپی
ریز پیمانه 4-3-2: واریانس ژنوتیپی
پودمان 5: انتخاب
پیمانه 5-1: براورد ارزشهای اصلاحی (عملی) و دقت برآورد ارزشهای اصلاحی
پیمانه 5-2: برآورد قابلیت تولید و قابلیت انتقال
پیمانه 5-3: حالتهای انتخاب و پاسخ انتخاب
پیمانه 5-4: همبستگی بین صفات و تأثیر آن بر انتخاب
پیمانه 5-5: روش های انتخاب
پودمان 6: سیستمهای آمیزشی
پیمانه 6-1: آمیزشی برای صفات با توارث آسان و آمیزشی آزمون
پیمانه 6-2: آمیزشی بر اساس عملکرد و و تیپ
پیمانه 6-3: پرورش خویشاوندی
ریزپیمانه 6-3-1: مبانی ژنتیکی پرورش خویشاوندی
ریزپیمانه 6-3-2: ضریب هم خونی و ضریب خویشاوندی
ریزپیمانه 6-3-3: هدف از آمیزش خویشاوندی
پیمانه 6-4: آمیزشی غیر خویشاوندی
پیمانه 6-5: هتروزیس و آمیخته گری
ریزپیمانه 6-5-1: اثرات ژنتیکی و عوامل موثر در مقدار هتروزیس
ریزپیمانه 6-5-2: آمیخته گری
ریزپیمانه 6-5-3: هدف از آمیخته گری
پودمان 7: اصول اصلاحنژاد دام های اهلی
پیمانه 7-1: اصلاح نژاد گاو شیری
پیمانه 7-2: اصلاح نژاد گوسفند
پیمانه 7-3: اصلاح نژاد طیور
«سرفصل درس طرح آزمایشات»
پودمان 1: مروری بر آمار
پودمان2: مقدمهای بر طرح های پایه
پودمان3: طرح کاملا تصادفی
پودمان4: طرح بلوک تصادفی
پودمان5: طرح مربع لاتین
پودمان6: فاکتوریل
پیمانه 6-1: اختلاط در آزمایشات فاکتوریل
پودمان7: مقایسات میانگین
پودمان8: سودمندی های نسبی طرح ها
پودمان 9: طرح کرت های خرد شده
« سرفصل درس بیوشیمی »
پودمان 1: عناصر و ترکیبات سازنده موجودات زنده
پیمانه 1-1: عناصر شیمیایی
ریزپیمانه 1-1-1- ایزومرها
ریزپیمانه 1-1-1- پیوندهای شیمیایی
پیمانه 1-2: آب،
پیمانه 1-3: یونیزاسیون و رابطه هندرسن- هاسلباخ
پودمان 2: پروتئینها
پیمانه 2-1: اسیدهای آمینه و خصوصیات پروتئینها
پیمانه 2-2: پپتیدهاو پروتئینها ، خصوصیات و ساختار پروتئینها
پودمان 3: آنزیم ها
پیمانه 3-1: طبقهبندی و خصوصیات پروتئینها
پیمانه 3-2: معادله میکائیلس- منتون
پیمانه 3-3: مهار کنندهها
پیمانه 3-3: آنزیمهای آلوستریک و ایزوزیمها و ...
پودمان 4: کربوهیدارتها
پیمانه 4-1: مونوساکاریدها، اشکال ایزومری و ساختار مشتقات آن
پیمانه 4-1: پلیساکاریدها، اشکال ایزومری و ساختار و مشتقات آن
پودمان 5: چربیها
پیمانه 5-1: اسیدهای چرب، تقسیمبندی آنها
پیمانه 5-1: لیپیدها- خواص و مشتقات آنها
پودمان 6: اسیدهای نوکلئیک
پیمانه 6-1: اجزاء بازهای آلی، نوکلئوتیدها و اسیدهای نوکلئیک
پیمانه 6-2: ساختار و خصوصیات و مشتقات اسیدهای نوکلئیک
پودمان 7: ویتامینها و کوآنزیمها
پیمانه 7-1: ویتامینهای محلول در چربی و خصوصیات آنها
پیمانه 7-2: ویتامینهای محلول در آب و خصوصیات آنها
پیمانه 7-3: دستهبندی کوآنزیمها
پودمان 8: متابولیسم کربوهیدارتها
پیمانه 8-1: تخریب کربوهیدارتها
پیمانه 8-2 بیوسنتز کربوهیدارتها
پیمانه 8-3: چرخه کربس و کلیکولیز، پنتوز فسفات، گلوکونئوژنز، گلیکوژنز و گلیکوژنونیز
پودمان 9: ترمودینامیک در بیوشیمی و زنجیره تنفسی
پیمانه 9-1: قوانین ترمودینامیک
پیمانه 9-2: مکانیسم تشکیل ATP و سیستمهای انتقال الکترونی
پیمانه 9-3: فسفریلاسیون اکسیداتیو و ...
پودمان 10: متابولیسم لیپیدها
پیمانه 10-1: هضم و جذب
پیمانه 10-2: بیوسنتز اسیدهای چرب و لیپیدها و تجزیه لیپیدها
پیمانه 10-3: B اکسیداسیون اسیدهای چرب
پودمان 11: متابولیسم ترکیبات نیتروژندار
پیمانه 11-1: تجزیه و بیوسنتز اسیدهای آمینه
پیمانه 11-2: تجزیه و بیوسنتز نوکلئوتیدها
پیمانه 11-3: چرخه اوره
پیمانه 11-4: چرخه گلوکز آلانین
پودمان 12: متابولیسم اسیدهای نوکلئیک و پروتئینها
پیمانه 12-1: همانند سازی DNA
پیمانه 12-2: رونویسی RNA
پیمانه 12-3: ساختمان زنجیره پلیپپتیدی، طویل شدن آن
پیمانه 12-4: مکانیزمهای کنترل پروتئین سازی
پودمان 13: هورمونها
« سرفصل درس تغذیه دام»
پودمان1: مواد مغذی
پیمانه 1-1: آب
پیمانه 1-2: کربوهیدرات ها
ریزپیمانه 1-2-1: دستهبندی کربوهیدراتها
ریزپیمانه 1-2-2: انرژی حاصل از سوخت و ساز کربوهیداتها- لیگنین در تغذیه دام
پیمانه 1-3: لیپیدها
ریزپیمانه 1-3-1: ساختمان لیپیدها و اسیدهای چرب
ریزپیمانه 1-3-2: هضم و جذب چربی ها
پیمانه 1-4: پروتئین ها و اسیدهای آمینه
ریزپیمانه 1-4-1: اسیدهای آمینه و خواص آن
ریزپیمانه 1-4-2: طبقهبندی اسیدهای آمینه
ریزپیمانه 1-4-3: طبقهبندی، ساختمان و خواص پروتئینها
پیمانه 1-5: ویتامین ها
ریزپیمانه 1-5-1: ماهیت ودستهبندی ویتامینها
ریزپیمانه 1-5-2: متابولیسم و نشانههای کمبود ویتامین ها محلول در آب و چربی در دام و طیور
پیمانه 1-6: مواد معدنی
ریزپیمانه 1-6-1: منابع و نشانههای کمبود در عناصر پرمصرف در دام و طیور
ریزپیمانه 1-6-2: منابع و نشانههای کمبود در عناصر کم مصرف در دام و طیور
پودمان2: علوفه در تغذیه دام
پودمان3: دانهها و کنسانترهها در تغذیه دام و طیور
پودمان4: فراوردههای فرعی و فرایند کردن مواد غذایی
پودمان5: استاندارد های غذایی
پودمان6: ارزشیابی غذاهای دام و طیور
پیمانه 6-1: تجزیه تقریبی
پیمانه 6-2: روش های اندازهگیری قابلیت هضم
پیمانه 6-3: انرژی مورد نیاز رشد- نگهداری و تولید
پیمانه 6-4: اتلاف حرارتی
پیمانه 6-5: معیارهای سنجش پروتئین در تک معدهایها و نشخوار کنندگان
پودمان 7: هضم و متابولیسم
پیمانه 7-1: هضم و متابولیسم در تک معده ای ها
پیمانه 7-2: هضم و متابولیسم در نشخوارکننده ها
پودمان 8: مواد مغذی مورد نیاز دام و طیور در حالات مختلف فیزیولوژیکی
پیمانه 8-1: افزودنیها
پیمانه 8-2: انرژی
پیمانه 8-3: پروتئین
پیمانه 8-4: مواد معدنی
پیمانه 8-5: ویتامین
پودمان 9: روش های برآورد مواد مغذی مورد نیاز دام و طیور
پودمان 10: میزان مصرف خوراک
پیمانه 9-1: اهمیت
پیمانه 9-2: عوامل موثر بر آن
پودمان 11: مواد ضد تغذیه ای موجود در غذاهای دام و طیور
پودمان 12:جیره نویسی
« سرفصل درس پرورش طیور»
پودمان 1: پرورش طیور
پیمانه 1-1: جوجه کشی
پیمانه 1-2: نژادها و سویه های مرغ
ریزپیمانه 1-2-1: مرغ تخمگذار (لاین،اجداد، مادر، مرغ تخمگذار تجارتی)
ریزپیمانه 1-2-2: مرغ گوشتی (لاین،اجداد، مادر، مرغ گوشتی تجارتی)
پیمانه 1-3: سیستمهای پرورشی
ریزپیمانه 1-3-1: بسته (قفس، بستر)
ریزپیمانه 1-3-3: باز
پیمانه 1-4: اصول جایگاههای طیور
پیمانه 1-5: مواد غذایی مورد استفاده و احتیاجات غذایی طیور
پیمانه 1-6: بهداشت و بیماری ها
پودمان 2: پرورش گاو شیری
پیمانه 2-1: نژادهای گاو
پیمانه 2-2: فیزیولوژی پستان و عوامل موثر بر تولید شیر
پیمانه 2-3: اصول و سیستمهای تغذیه
پیمانه 2-4: بیماریهای تغذیهای و غیر عفونی
پیمانه 2-5: مدیریت پرورش گاو شیری و گوشتی
پیمانه 2-6: جایگاه و تاسیسات
پیمانه 2-5: بیماریهای متابولیکی
پودمان 3: پرورش گوسفند و بز
پیمانه 3-1: نژادهای گوسفند و بز
پیمانه 3-2: اصول تغذیه گوسفند و بز
پیمانه 3-3: مدیریت و پرورش و نگهداری گوسفند و بز
پیمانه 3-4: تولیدات گوسفند و بز
پیمانه 3-5: ساختمان و تأسیسات
پیمانه 3-6: بیماریهای متابولیکی
« سرفصل درس فیزیولوژی تولید مثل»
پودمان 1: آناتومی دستگاه تولید مثل نر
پودمان2: آناتومی دستگاه تولید مثل ماده
پودمان 3: فیزیولوژی منی و چرخه اسپرم سازی
پودمان 4: هورمونهای تولید مثلی
پودمان 5: چرخه تخمک سازی و فحلی
پودمان 6: رفتارهای تولید مثلی و بلوغ
پودمان 7: فرایندهای قبل از لقاح، لقاح و جایگزینی رویان در رحم
پودمان 8: ارتباط بین جفت، رویان و مادر
پودمان 9: فیزیولوژی تکامل و رشد در دوران جنینی و تمایز جنین
پودمان 10: مکانیسمهای درگیر در فرایندهای قبل، حین و پس از زایش
پودمان 11: همزمان سازی فحلی- تشخیص آبستنی و تلقیح مصنوعی
« سرفصل درس آناتومی و فیزیولوژی دام »
پودمان 1: مقدمه
پیمانه 1-1: اسکلت (استخوان بندی)
پیمانه1-2: فیزیولوژی استخوان (کنش، تشکیل، مفاصل و انواع آن)
پودمان2: دستگاه عصبی
پیمانه 2-1: آناتومی
پیمانه 2-2: نوروفیزیولوژی
پیمانه 2-3: آناتومی و فیزیولوژی دستگاه عصبی سوماتیک، سمپاتیک و پارا سمپاتیک
پودمان3: ماهیچههای بدن
پیمانه3-1: آناتومی و ساختمان میکروسکوپی ماهیچه
پیمانه3-2: انقباض و انبساط ماهیچه
پودمان4: دستگاه گوارش
پیمانه4-1: آناتومی دستگاه گوارش (نشخوارکنندگان و غیر نشخوارکنندگان)
پیمانه4-2: گوارش، تخمیر و جذب غذا در نشخوارکنندگان و پرندگان
پودمان 5: دستگاه گردش خون
پیمانه 5-1: پلاسما و سلولهای خونی
پیمانه 5-2: مکانیسم تشکیل لخته خون
پیمانه 5-3: فیزیولوژی گردش خون، چرخه قلب
پیمانه 5-4: قلب و رگهای خونی و لنفاوی
پیمانه 5-5: سرعت جریان خون، فشار خون و توزیع خون در بدن
پودمان 6: دستگاه ادراری
پیمانه6-1: ساختمان نفرون
پیمانه 6-2: فیزیولوژی تشکیل ادرار
پیمانه 6-3: پالایش گلومرولی، دفع ادرار، ویژگی های ادرار دام و پرندگان
پودمان 7: دستگاه تنفس
پیمانه 7-1: آناتومی دستگاه تنفس
پیمانه 7-2: فیزیولوژی تنفس
ریزپیمانه 7-2-1: انواع تنفس و کنترل آن در دام و پرندگان
پیمانه 7-3: تعادل اسید و باز و تنظیم آن توسط کلیه و دستگاه تنفس
پودمان 8: غده پستانی
پیمانه 8-1: آناتومی
پیمانه 8-2: کنترل هورمونی رشد پستان لاکتوژنز
پودمان 8: دستگاه تناسلی
پیمانه 8-1: آناتومی دستگاه تناسلی نر و ماده
پیمانه 8-2: فیزیولوژی تولید مثل
پیمانه 8-3: فرآیندهای فعلی و همزمان سازی آن و جفتگیری و روشهای آن و آبستنی
پیمانه 8-4: تلقیح مصنوعی
پیمانه 8-5: نقش هورمون ها در دستگاه تولیدمثل
پودمان 9: هورمونها
پیمانه 9-1: ساختمان شیمیایی، تنظیم ترشح و ساز و کار هورمونها
پیمانه 9-2: هورمون های هیپوفیز، هیپوتالاموس و مغزی
پیمانه 9-3: هورمون های غدد مختلف بدن