پرداختن به بخش پروتئین در بخش تغذیه گاو شیری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که ما در این بخش تصمیم گرفتیم یکی از عنواین سمینار ارائه شده خودمان را در دانشگاه زنجان ارائه بدهیم
تامین
تنها 59 درصد از پروتئین قابل
تجزیه دربهترین حالت ونیاز به وجود پروتئین عبوری جهت تامین
باقی پروتئین در گاو های شیرده پر تولید
تامین 40تا 50 درصد از
پروتئین قابل متابولیسم توسط پروتئین عبوری در گاوهای
پر تولید
.در دوره انتقال این نسبت باید50 به
50 باشد
افزایش
RDP
می تواند تولید پروتئین
میکروبی راتا
12درصد افزایش دهد
محدودیت
شکمبه در تولید پروتئین میکروبی برای تامین پروتئین قابل متابولیسم مورد نیاز
دو
عامل اساسی موثردر تغییر الگوی اسیدهای آمینه در ابتدای دوازدهه
سهم
پروتئین میکروبی
سهم
پروتئین های عبوری که به دوازدهه می رسند
برای دریافت کل مطالب ارائه شده پاورپونت این سمینار روی لینک زیر کلیک بفرمائید.
دریافت پاورپوینت