پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

سامانه پروتئین و کربوهیدرات کرنل


این سامانه امکان برآورد میزان پروتئین عبوری محصولات فرآوری شده را فرآهم می کند و علاوه بر تعیین میزان پروتئین عبوری میزان زیر بخش های مختلف پروتئینی را نیز تعیین می کند. درصد زیربخش های مختلف پروتئینی می تواند بر کیفیت RUP تاثیر داشته باشد. در سامانه کرنل پروتئین خوراک به سه بخش تقسیم می شود؛ بخش A نیتروژن غیر پروتئینی، بخش B پروتئین حقیقی و بخش C پروتئین غیر قابل دسترس.

پروتئین حقیقی بر اساس نرخ تجزیه در شکمبه به سه زیر بخش B3, B2, B1 تقسیم می شود. پروتئین محلول (بخش B1 به همراه بخش A) توسط بافر بورات فسفات و اسید تری کلرو استیک تعیین می شود. بخش B1 در اسید تری کلرو استیک محلول است. بخش B3 ترکیبات نیتروژن دار نامحلول در شوینده خنثی و محلول در شوینده اسیدی بوده که تجزیه پذیری بسیار کمی در شکمبه دارد. بخش C که پروتئین غیر قابل دسترس می باشد به ADF متصل است و توسط میکروب ها و آنزیم های دام تجزیه نمی شود. این بخش در شوینده اسیدی نامحلول است. بخش B2 ترکیبات نیتروژن دار محلول در شوینده خنثی است که بخشی از آن در شکمبه تجزیه و بخشی نیز وارد روده می شود. عبور این بخش از شکمبه به نرخ تجزیه و عبور بستگی دارد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد