پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

دستکاری متابولیسم پروتئین در دوره انتقال

پرداختن به بخش پروتئین در بخش تغذیه گاو شیری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که ما در این بخش تصمیم گرفتیم یکی از عنواین سمینار ارائه شده خودمان را در دانشگاه زنجان  ارائه بدهیم

تامین تنها 59 درصد از پروتئین قابل تجزیه دربهترین حالت ونیاز به وجود پروتئین عبوری جهت تامین باقی پروتئین در گاو های شیرده پر تولید
تامین 40تا 50 درصد از پروتئین قابل متابولیسم توسط پروتئین عبوری در گاوهای پر تولید
.در دوره انتقال این نسبت باید50 به 50  باشد
افزایش RDP می تواند تولید پروتئین میکروبی راتا 12درصد افزایش دهد
محدودیت شکمبه در تولید پروتئین میکروبی برای تامین پروتئین قابل متابولیسم مورد نیاز
دو عامل اساسی موثردر تغییر الگوی اسیدهای آمینه در ابتدای دوازدهه
سهم پروتئین میکروبی

سهم پروتئین های عبوری که به دوازدهه می رسند

 برای دریافت کل مطالب ارائه شده  پاورپونت این سمینار روی لینک زیر کلیک بفرمائید.

دریافت پاورپوینت 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد