ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
لنگش در گاو دارای درجه بندی های مختلفی است که از ۱تا ۵ دجه بندی صورت می گیرد وبرای شناسایی انواع لنگش این متن را بخوانید والبته در تصویر هم این تقسم بندی ها به نمایش در آمده است
این مطلب را از دست ندهید روی ادامه مطلب کلیک کنید
ادامه مطلب ...نوع خوراک | شکل خوراک | دانه بندی (میلی متر) | وزن ماهی (گرم) | طول ماهی(cm) | دفعات خوراک دهی (روزانه) |
SFT-00 | گرانول | 0.2-0.4 | 0.05-0.25 | 2> | 30 |
SFT-01 | گرانول | 0.4-0.6 | 0.25-0.4 | 2-3.5 | 30 |
SFT-1 | گرانول | 0.6-1 | 0.4-1 | 3.5-4.5 | 10 |
SFT-2 | گرانول | 1-1.5 | 1-2 | 4.5-6 | 10 |
SFT-3 | گرانول | 1.5-2 | 2-5 | 6-7.5 | 10 |
FFT | پلت | 2.5 | 5-30 | 7.5-13.5 | 5 |
GFT-1 | پلت | 3.5 | 30-80 | 13.5-18.5 | 4 |
GFT-2 | پلت | 4.8 | 80< | 18.5-33 | 3 |
BFT-1 | پلت | 8 | 1000-4000 | 40-72 | 1 |
BFT-2 | پلت | 8 | 1000-4000 | 40-72 | 1 |
tilapia | common carp | pacific salmon | rainbow trout | channel catfish | |
3000 | 3200 | 3600 | 3600 | 3000 | energy DE mcal\kg |
32(28) | 35(30.5) | 38(34) | 38(34) | 32(28) | Crude Protein % |
1.18 | 1.31 | 2.04 | 1.5 | 1.2 | %Arg |
0.48 | 0.64 | 0.61 | 0.7 | 0.42 | %His |
0.87 | 0.76 | 0.75 | 0.9 | 0.73 | %Iso |
0.95 | 1.00 | 1.33 | 1.4 | 0.98 | %Leu |
1.43 | 1.74 | 1.70 | 1.8 | 1.43 | %Lys |
0.90 | 0.94 | 1.36 | 1.0 | 0.64 | %Met+Cys |
1.55 | 1.98 | 1.73 | 1.8 | 1.40 | %Phe+Tyr |
1.05 | 1.19 | 0.75 | 0.8 | 0.56 | %Thr |
0.28 | 0.24 | 0.17 | 0.2 | 0.14 | %Try |
0.78 | 1.10 | 1.09 | 1.2 | 0.84 | %Val |
_ | 1 | 1-2 | 1 | 0.5-1 | n-3 fatty acid |
0.5-1 | 1 | _ | 1 | _ | n-6 fatty acid |
_ | _ | _ | 1 | _ | Ca |
_ | _ | _ | 0.9 | _ | Cl |
0.5 | 0.6 | 0.6 | 0.6 | 0.45 | Phophorus |
_ | _ | _ | 0.6 | _ | Na |
_ | 4000 | 2500 | 2500 | 1000-2000 | vit A IU\kg |
_ | _ | _ | 2400 | 500 | vit D IU\kg |
50 | 100 | 50 | 50 | 50 | vit E IU\kg |
_ | _ | _ | _ | _ | vit K IU\kg |
6 | 7 | 7 | 4 | 9 | Rboflavin mg\kg |
10 | 30 | 20 | 20 | 15 | Pantothenic acid mg\kg |
_ | 28 | _ | 10 | 14 | Niacin mg\kg |
_ | _ | _ | 0.01 | _ | vit B12 mg\kg |
_ | 500 | 800 | 1000 | 400 | Choline mg\kg |
_ | 1 | _ | 0.15 | _ | Biotin mg\kg |
_ | _ | 2 | 1.0 | 1.5 | Folate mg\kg |
_ | 0.5 | _ | 1 | 1 | Thiamin mg\kg |
_ | 6 | 6 | 3 | 3 | vit B6 mg\kg |
_ | 440 | 300 | 300 | _ | Myoinsitol mg\kg |
50 | _ | 50 | 50 | 25-50 | vit C mg\kg |
0.06 | 0.05 | _ | 0.05 | 0.04 | Magnesium% |